2 böcker beställda från biblan

Tänkte bara ploppa upp här och berätta att jag har beställt två böcker från biblan, nu. Skoj eller något... Mår inte så superbra nu, men jaja....
Sen kanske jag ska skriva en ny novell och kanske ändra headern liiitttee.... Men det är i fram tiden...


Vem gilla rinte zombies?

Jag har läst dos books med temat zombies. Hållt ill godo...
Väldigt intressant bok, minst sagt. Det är en väldigt intressant teori om vad som kan hända under ett zombie krig. Boken handlar om en kille (glömt namnet) som åker runt i världen för att skriva en efterkrigs raport till FN. Men de var mest intresserade av siffror, så han tar sina intervjuer med olika personer som har överlevt kriget och skriver en bok om deras resor, och hur de överlevde kriget.
 
Det är mycket militära ord i boken, som jag inte skulle förstå om det inte ordförklaringar längst ner på sidorna. Det är nog det ända minuset som jag kommer på nu. Annars en helt intressant bok, med intressanta kommentarer och historier. Jag föll för många av de intervjuade personerna i boken, och ville veta mer! Det är ett bra tecken på en bra bok. Dock fastnade jag på några som beskrev slag (som tex det i Yonkers) alldeles för ingående. Jag fattade inte varför det var vikgtigt överhuvudtagdet... Men förövriget en intressant bok.
 
Och som om inte allt detta vore nog så kommer det en film! Jepp, det kommer en film med Brad Pitt i huvudrollen. Men med tanke på trailen så kommer filmen var låånnngggt ifrån orginal historen som det går. Jag hade peronligen önskat att den var mer som boken. Det hade i och försig varit rätt tråkigt med bara personer som sitter och pratar hur länge som helst, men med dagen teknologi så skulle man väl kunna klippa mellan vad som hänt dem och deras intervjuer. Hade varit fett coolt. Men så är inte fallet.
 
 
Ja... Måste jag berätta handlingen om den här boken? Vem har missat "The Walking Dead"? Det råkar ju inte vara en ökänd tv-serie.
 
Handlingen. Okej, lite b, om man gemför med världs krig z. Fina bilder att titta på, det är väl bra för ett serie album(?). Karaktärerna kändes dock väldigt plata. Jag fick ingen stark känsla av någon av de, jag grät inte när de dog, jag förstod inte varför de blev arga osv. Det kändes som om boken skulle vara, ja åtminstone 10 sidor länge. Helt värdelöst var den inte, men inget jag tänker fortsätta att läsa. Ett helt okej serie album.

En mindre uppdatering

Livet går vidare, jag är sjuk och har läst en bok jag inte laggt upp än. Den reccentionen kommer nog upp senare ikväll. Min bok har börjat arta sig, första kapitlet är nu klart (!) och jag har inte bestämt mig om jag ska bearbeta eller börja på kap. 2. Det hela är mycket frustrerande. Sen är det väl inte så mycket mer... Jag är sjuk, men jag tror jag är på bättrings vägen. Boktips tas gärna emot och även saker jag kan skriva om....
Bye!

RSS 2.0